Meer resultaten voor slot

slot
Op vakantie met kinderen Vakantiepark Slot Cranendonck.
Gelegen vlakbij Nationaal Park De Groote Peel biedt Vakantiepark Slot Cranendonck vertier voor jong en oud. Het hele jaar door de perfecte vakantiebestemming. Binnen en buitenzwembad. Speeltuinen en sportvelden. Recreatie voor kinderen en tieners. De kampeerplekken op Vakantiepark Slot Cranendonck bieden alle mogelijkheden en gemakken die de hedendaagse kampeerder mag verwachten.
SLOT AGB ZWART 90MM HDD Pro HDD Pro.
SLOT AGB ZWART WC 90MM. SLOT AGB ZWART WC 90MM. SLOT AGB BRONS 90MM. SLOT AGB INOX LOOK 90MM. SLOT AGB KOPER 90MM. SLOT AGB NIKKEL 90MM. SLOT AGB OLD SILVER 90MM / CARBON BLACK LOOK. SLOT AGB WIT 90MM.
Groothandel in sloten, meerpuntssluitingen Nauta.com.
Maar welk type slot is nu geschikt voor uw situatie? Het insteekslot wordt voornamelijk toegepast in binnendeuren of, in combinatie met een bijzetslot penslot, insteekgrendel, in buitendeuren. Steeds vaker kiest men bij buitendeuren voor een meerpuntssluiting, omdat deze de deur op drie punten vergrendelt en daarmee extra bescherming biedt. Lees meer over welk slot geschikt is voor welke situatie in onze productblog.
Hoe een slot meten? Besa slotenspeciaalzaak.
Eerst en vooral kies je het type slot dat je nodig hebt, een kort slot oftewel een insteekslot of een meerpuntsluiting. Dan moet je uitsorteren volgens de opgemeten maten. Hoe meet je de maten van een slot? 1 Asmaat: de afstand van het midden krukgat tot midden cirkel van PC-gat. 2 Doornmaat: de afstand vanaf de rand van de voorplaat dikte voorplaat inbegrepen tot midden krukgat. 3 Voorplaat: breedte van 16 tot 25 mm en vorm vlak, U-vorm, recht of afgerond. LET OP: bij niet keerbare sloten is ook de draairichting heel belangrijk! Daarnaast kan je dan ook nog verder uitsorteren op soort slot cilinder, baard, WC. of op de soort voorplaat verzinkt, INOX, gelakt, koper. Heb je alle maten opgemeten dan kan je op de E-shop deze aanvinken bij onze filters en zo het juiste slot bekomen. Kan je met al deze info toch niet vinden wat je zoekt? Mail ons dan en we helpen u een oplossing te vinden. 013 67 29 34. 013 22 90 48. Vind ons ook op.: Maandag Donderdag: 08u00 tot 17u30. Vrijdag: 08u00 tot 16u30. Zaterdag: 09u00 tot 12u00. Weekend met feestdag Zaterdag GESLOTEN. Zon en feestdagen: GESLOTEN. IN JULI EN AUGUSTUS.:
Aperio L100 Elektronisch Slot ASSA ABLOY Opening Solutions België.
Bijkomende voordelen van Aperio Online-beheer zijn realtimecontrole over uw deuren en de onmiddellijke beschikbaarheid van rapportages voor elk slot of gebruiker van de site. Het Aperio L100 elektronisch slot is beschikbaar voor branddeuren, evenals voor meerdere deurprofielen Euro, Scandinavisch, Fins en is compatibel met meerdere RFID-technologieën, waaronder iCLASS /ISO14443B, iCLASS SE, Seos, MIFARE Classic, Plus EV1, DESFire EV1 en SE.
Slim slot: je mag je sleutels gerust vergeten!
Hoe ziet een slim slot eruit? Als een digitaal kastje dat je in de plaats van een slot op de deur installeert. Het slot is voorzien van een ultrabeveiligd systeem. Zoals gezegd: een sleutel heb je niet nodig, wel een code. Bij de meeste modellen beheer je deze toegangscodes via je smartphone. Je kunt ze op elk moment annuleren of wijzigen. 5 voordelen van een geconnecteerd slot. Iemand toegang tot zijn woning bieden is maar één van de functies van een slim slot. Ook de andere handige voordelen zullen binnen de kortste keren onmisbaar worden.
Een slot plaatsen Brico.
Doordat de sluitplaat wordt ingewerkt zullen de grendels en sloten de sluiting niet hinderen. Schroef de grendels en het slot vast en blokkeer ze, maar niet te hard. Monteer de stangen op het slot, met de schoten van het slot en van de grendels in ingetrokken stand. Bevestig de stanghulzen bij de uitgang van het hoofdslot. Bevestig de geleiders voor de stangen bovenaan en onderaan op de deur. Controleer met de sleutel of het slot goed werkt en of er niets in de weg zit. Hang de deur weer op. Bevestig de sluitplaten op de zijkant en bovenaan en ten slotte de onderste plaat die de onderste stang blokkeert. Doe-het-zelf advies, tips ideeën. Alles voor techniek. Ramen en deuren isoleren. Een slot plaatsen.
Slot.
Met dit dikkere 12mm slot met een lengte van maar liefst 180cm kan de fiets overal aan worden vastgemaakt. Het lange slot is makkelijk en compact mee te nemen en wordt geleverd inclusief bevestiging voor aan de fiets, en twee sleutels.

Contacteer ons